ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО Beauty & Business ®, КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА   2,  3  И  4  МАРТ  2018 ГОДИНА В ГРАНД МОЛ ВАРНА.

Beauty & Business ® e най-голямото в България специализирано изложение за професионална козметика, услуги, оборудване и обзавеждане за салони за красота и Спа центрове. Изложението е създадено с цел комуникация и обмен на информация между професионалистите в областта, както и да създаде контакт между производители, вносители, дистрибутори и нови клиенти. Това е мястото, където могат да се представят нови продукти, технологии и демонстрации на специално обособената за целта сцена.


Beauty & Business ® е мощен инструмент, който може да помогне на Вашия бизнес да реализира по-големи печалби. Търговското изложение е посветено на различните сектори от индустрията за красота.


Beauty & Business ® е връзката между производители, търговци и дистрибутори и техните крайни клиенти-собствениците на салони за красота, козметици, фризьори, маникюристи, гримьори, масажисти, дерматолози. Директната връзка с клиентите е предпоставка за по-добри финансови резултати.


Beauty & Business ® гарантира на участниците в изложението (производители, търговци, дистрибутори), среща с професионалисти от бранша от цялата страна.


ОРГАНИЗАТОР НА МАРКАТА е ФИРМА „КРАСОТА И БИЗНЕС„ ООД, гр.Варна, България.