/Обзавеждане и оборудване/

Всеки с нещо е уникален. Но всички се стремим към неща, които са общовалидни и желани от нас. Няма човек, който да не желае да бъде здрав и красив. Здраве и Красота – понятия, залегнали в логото ни: Вибро Фит – Където Здравето е Красота

Ние сме млада компания. Желанието и амбицията ни е да предложим стоки и услуги, свързани с Вашата красота и здравословен начин на живот. Не се учудвайте, ако в бъдеще намерите на сайта ни забравени от миналото неща, които работят и помагат, или нещо от бъдещето, което може би ще се появи след време на пазара…

Като начало Ви предлагаме уреди, които са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса.

Машини за вибро – терапия (МВТ)

Един продукт – троен ефект: Фитнес, Масаж, Терапия. И това, което сме написали, че 10-15 минути на машината се равняват на около час работа във фитнеса, не е реклама или търговски трик, а живата истина.

И трите модела машини (скоро ще има още) вършат едно и също, просто усещането е различно. Това е като автомобила: всеки автомобил ще те откара от точка А до точка Б, но усещането да се возиш на Ситроен С1 и Мерцедес S- класа, е различно.

Изберете си машина. Поръчайте я. Завъртете колелото на късмета и вижте процента на отстъпката, която ще получите.

Какво е „вибрационна терапия“?

Първите машини и теорията за „вибрационната терапия“ били разработени за Руската космическа програма в началото на 60-те години на миналия век. Поводът бил необходимостта на космонавтите от физически упражнения при нулева гравитация. В безтегловност липсва „опора“ и възможността за физическо / мускулно натоварване е практически нулева. Продължителният престой в такава среда може да доведе до атрофия на мускулите и загуба на костна плътност. За да се преборят с проблема, Руснаците въвеждат „вибрационните упражнения“.

Идеални за всяка възраст, начин на живот и физически способности.

Можете просто да стъпите върху платформата, да стоите прави, да седите, лежите, или дори да съсредоточите вибрацията върху определени части на тялото си. Вибрацията се разпространява в цялото тяло, което води до „контракция“ на мускулите и сухожилията. Увеличава се притока на кръв. Повишава се кислорода в кръвта, който достига по-бързо и в по-големи количества до всеки орган, до всяка клетка в тялото ни. Тази процедура има укрепващо и тонизиращо действие без особени усилия от страна на практикуващия.