/Грим/

/Професионални продукти за лице/

УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖЕНИЕ VARNA BEAUTY SPACE

Фирма “Олком“ ЕООД е с утвърдено присъствие на българския козметичен пазар повече от 15 години. Фирмата е официален представител и дистрибутор за България на световно признати и отличени в козметичната индустрия марки.

В грижите за красивата и млада кожа „Олком“ предлага козметичните серии на FARMONA, Полша. Професионални продукти за лице, тяло, маникюр, педикюр и СПА процедудури. Марката предлага разнообразни серии с анти ейдж ефект и бързо възстановяване за всеки тип кожа.

Сред селективните марки в грижите за лице се открояват и луксозните продукти на LEOREX, Израел, висок клас козметика с моментален лифтинг ефект.

През годините портфолиото на фирмата е прецизно подбрано, така че основната мисия на екипа от професионалисти е да предостави достъп на българските потребители до висококачествена и натурална козметика с доказан патентован произход.

Подробна информация за предлаганите продукти от всеки бранд ще откриете на страниците ни във Facebook – Farmona България, Leorex България, Lumene България, Doori Cosmetics, IsaDora България, Linziclip България.