/Фризьорство и професионални продукти за коса/

АпПрос ООД има удоволствието да представя на българския пазар два нови и модерни бранда в сферата на професионалната козметика за коса- Aphlexior и Sens.us.

Ние от АпПрос следваме новаторския дух в козметичната индустрия. Предлаганите от нас продукти са с природни съставки, изключително ефективни и в същото време близо до природата, безопасни за клиента, фризьора и околната среда.

Аплекчър /Aphlexior/

Аплекчър /Aphlexior/ е революция в индустрията на косите. Този уникален продукт е разработен за професионални стилисти от професионални стилисти, които използват специфичните си познания комбинирани с интензивни проучвания и напреднали технологични разработки. Аплекчър /Aphlexior/ може да се използва при перманентно боядисване, изсветляване с обезцветяващ прах, трайно изправяне и къдрене на косата, както и като самостоятелна, дълбоко възтановяваща терапия. Използването на Аплекчър /Aphlexior/ ще върне живота в косата ви. С Аплекчър /Aphlexior/ е възможно да изсветлите косата НЕ еднократно и да я направете от черна в руса, запазвайки я здрава. Открийте магията на Аплекчър /Aphlexior/ позволете на Вашия СВЯТ и БИЗНЕС да се промени.

SENS.US

SENS.US е козметичен бранд наложил се в 35 страни в Европа и Света. Философията на SENS.US е грижа за красотата и природата.

Продуктовата гама на SENS.US включва:

1. Технически продукти – предназначени за употреба във фризьорския салон
2. Третиращи и лечебни терапии – професионални серии и домашна грижа
3. Стилизиращи продукти
4. Серия за мъже.

Всеки един продукт е проектиран и произведен в собствена лаборатория на козметичната Компания, с всока толерантност към природата и хората.

"АпПрос" ООД
Адрес: ул. "Иван Сусанин" №72, гр. София
тел.: +359 887 689243
e-mail: info@appros.bg
facebook: AphlexiorBG
facebook: Sens.Us Bulgaria
http://appros.bg/