/Козметика за тяло-професионални серии/

Предлага висококачествени козметични продукти, предназначени за професионална употреба и домашна грижа. Те се отличават с отлично качество, малък разход при употреба, приятни аромати и достъпна цена.

100% НАТУРАЛНА МАСАЖНА СВЕЩ ABOGEA

Гарантирано високо качество дар от природата, изцяло 100% натурални масла и пчелен восък!

100% натурална масажна свещ ABOGEA е разновидност на стандартното масажно масло. На стайна температура маслото в каничката е в твърдо състояние, в което има фитилче. При запалване от топлината на огъня, маслата се разтопяват при ниска, безопасна за кожата температура. Все пак е добре да се провери с пръст или като полеете няколко капки върху своята ръка. Нанася се върху чиста и суха кожа с леки масажни движения.

ABOGEA Professional Line, създаде балсам от благоуханни, натурални масла и пчелен восък. Те са специално подбрани и балансирани, подходящи за всеки тип кожа. Притежават много полезни и лечебни свойства.

100% натурална масажна свещ ABOGEA може да се използва като топъл балсам за масаж на тяло или неразтопена, тъй като маслата се разтопяват от топлината на кожата.

100% натурална масажна свещ ABOGEA омекотява и хидратира кожата, забавя процесите на стареене и подобрява нейната еластичност. Нанесете върху кожички на ноктите, лакти, стъпала, или навсякъде, където кожата е суха. Почувствайте и се насладете на кожа мека като коприна…

СПA ТЕРАПИИ ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
ИНСТРУМЕНТИ ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
ДЕЗИНФЕКТАНТИ

"АРТ БО НЕЙЛ СТУДИО" ЕООД
Адрес: ул. "Пиротска" №45, гр. София, п.к. 1303
тел.: +359 887 717 637; +359 894 715 227 ; +359 889 881 963
e-mail: abogea@abv.bg
facebook: Abogea Professional LINE
http://abogea.com/