/Обзавеждане и оборудване/

Venus Concept е водещ производител на неинвазивнa апаратура в областта на медицинската естетика, уповаващ се на новаторските технологии с цел – разработване на най-напредналите нехирургични решения за оформяне на тялото, стягане и подмладяване на кожата, намаляване на целулит и белези, пилинг, редукция на акне, епилация, и др. Седалището на Venus Concept се намира в Торонто, Канада, но компанията има свои представителства в целия свят – днес процедурите, извършвани с апаратите от портфолиото на Venus Concept, се предлагат в над 4000 клиники и студия в над 60 държави.

Чрез осигуряване на абсолютно безопасна и безболезнена за пациентите терапия и чрез патентованите си технологии, Venus Concept непрекъснато усъвършенства и задава все по-високите стандарти в индустрията чрез увеличаване удовлетвореността на пациентите и последователните и ефективни клинични резултати след процедурите. Със своите бестселъри Venus Legacy ™, Venus Viva ™, Venus Freeze Plus ™, Venus Versa ™, Venus Velocity ™и Venus Skin ™, Venus Concept продължава да подобрява качеството на живот на стотици хиляди пациенти по целия свят.

Ексклузивен представител на продуктите на Venus Concept за България е Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД.

Кратка информация за каталога, представяща двете основни марки на Venus Concept, представени на българския пазар Venus Legacy и Venus Viva:

Ексклузивен представител на продуктите на Venus Concept за България е Венус Концепт Централна и Източна Европа ООД. Компанията ще присъства на изложението Varna Beauty & Business със своите бестселъри – апаратите Venus Legacy ™ и Venus Viva ™ Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Venus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткият възстановителен период в индустрията. Апаратът подобрява лицето и тялото като премахва: белези; бръчки; акне; стрии; пигментни петна; торбички под очите; розацея.

Контакти:

Венус Концепт Централна и Източна Европа
Адрес: София 1113, Гео Милев, ул. Александър Жендов 1, ет.8
www.venusconcept.bg
Телефон: 0882 101 595

Галерия: