/Маникюр, педикюр, ноктопластика и козметични продукти/

КОЗМЕТИК ТАНЕВИ ЕООД Ви предлага богат асортимент от козметика (Франкфурт-Германия), изключителна гама иновативни SPA продукти, La Nature – серия от изцяло натурални продукти, революционни системи и терапии за лице, ръце, нокти, крака и тяло с марката LCN с доказано ненадминато качество. Те третират различни проблеми, доставяйки удоволствие на всички сетива. LCN е крупна немска компания-гигант в козметичната индустрия и водещ производител в света на професионални продукти за нокти. Марката също така предлага и широк асортимент от качествена козметика за лице и тяло, SPA терапии, БИО козметика и такава за тен, както и много други аксесоари за красота. Всъщност, визитната картичка на компанията LCN се явяват уникалните препарати, създадени за моделиране и дизайн на ноктите.

10 основни причини да изберете продукти на марката LCN за своя салон


1. Здраве
Безвредните продукти на марката LCN не съдържат ацетон, разтворители или киселини.
2. Иновативна формула лакове за нокти, повишавайки издръжливостта си на дневна светлина
Продължителната научноизследователска и развойна дейност и подобренията на лаковете за нокти гарантират най-високо ниво на биосъвместимост и най-ниско топлинно излъчване в процеса на втвърдяване.
3. Цена
LCN лаковете се отличават с едно от най-добрите съотношения между цена и качество в този бранш. Лаковете на марката LCN са най-дълготрайните върху естествени нокти, изцяло изчистени от съдържанието на вредни канцерогенни съставки като камфор, талуол, формалдехид и дибутилфталат, което ги прави изключително подходящи за бременни жени и такива склонни към алергии.
4. Решения спрямо индивидуалния случай
Асортиментът от продуктите на LCN позволява да се съобразите с нуждите на конкретния клиент и да постигнете оптимални резултати.
5. Семинари и обучения
Едно от основните неща, върху които се основава философията на марката, са качествените обучения и семинари в различни сфери, на които човек има възможността да научи от професионалисти повече за най-новите продукти и тенденции, както и да изпробва тези продукти. Страницата на марката във Facebook е място, където могат да се открият полезни и интересни идеи, а също и да се споделят такива с останалите фенове
6. Наука
Продуктите на марката не са тествани върху животни!
7. Потребителско търсене
В днешно време клиентите искат висококачествени продукти и отлични резултати и не са склонни да правят компромис със здравето си, цената и качеството. А това означава, че те имат нужда от маникюристи и козметични салони, които работят с продуктите на немската марка LCN.

Purple Professional е португалска марка, която се отличава на пазара по това, че качеството на продукта също е насочено към професионалния сектор и естетиката. Purple Professional следва международните тенденции на модата, присъствайки на изложения по целия свят, съпровождайки всички продукти на най-уважаваните партньори, в областта на професионалната козметикаЗа безопасността на нашите клиенти, ви информираме, че продуктите са регистрирани в Козметичния продуктов нотификационен портал, или в държавния медицински борд, като съответния продукт. Всички наши продукти не са тествани върху животни.

Винаги близо до Вас КОЗМЕТИК ТАНЕВИ ЕООД!
Антон Танев – управител 0878 768 705
Ваня Петкова – склад Плевен, пл. Възраждане 5, ет. 2 – 0878 340 236
Мирослава Парушева – склад София, ул. Ивайло 25А – 0877 445 459

e-mail: cosmetic_tanevi@abv.bg;
facebook: Anton Tanev, Lcn Bulgaria, Purple Professional Bulgaria
www.lcn-bulgaria.com; www.purple-professional-bulgaria.com