/Фризьорство и професионални продукти за коса/

Фирма ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС е основана през 1996 година в гр. София. От основаването си до сега е работила в сферата на дистрибуцията на професионални продукти за фризьорство и маникюр, като изгради име на лоялен и коректен партньор към всички свои клиенти.

През 2006 година ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС сключи договори и стана официален вносител и представител на марката от Хюстън, САЩ – FAROUK SYSTEMS и марката за продукти за маникюр ORLY от Лос Анжелис, САЩ. Това даде възможност на екипа на ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС да влезне в ритъма и философията на работа на двете компании и да развие своята креативност по начина, по който те работят. От тогава до днес ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС си изгради име на фирма която предлага качествени и стойностни продукти които намериха своето достойно място сред професионалистите и крайните клиенти.

През 2009 година ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС отвори собствен учебен център в който всеки желаещ да получи повече информация или обучение за продуктите е добре дошъл. Ние никога не спираме да се учим и за нас нашите клиенти са не само партньори, но и приятели, членове на голямото семейство на ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС, FAROUK SYSTEMS и ORLY.

В края на 2016 година ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС сключи договор и стана официален вносител и представител на марката LITTLE GREEN с професионални дерматологично тествани продукти за деца и бебета!

Мотото на ЕМ ДЖИ БЮТИ ПРОДЪКТС e: КАЧЕСТВО – ЕТИКА – КРЕАТИВНОСТ