/Маникюр, педикюр, ноктопластика и козметични продукти/

/Аксесоари/

/Фризьорство и професионални продукти за коса/

Техно Лукс Груп, започва дейността си през 2005 г. в град Варна. Дейността на фирмата се осъществява чрез така наречения door to door метод, което означава разносна търговия, доставяща своите продукти до самата „врата“. Разполага с магазин и мострена зала намиращ се в град Варна, ул. Димитър Икономов 21. Фирмата има търговски представители във всички големи градове на страната. При нас може да намерите всичко необходимо за фризьора, маникюристта, козметика, масажистта и гримьора – оборудване, уреди, продукти за работа, еднократни консумативи и др.

HELEN SEWARD Единственият дистрибутор и представител на професионалната италианска козметика за фризьори „HELEN SEWARD“ за България от 2006 г., с красивото лого, изобразяващо паун, като символ на красотата, елегантността и изкуството на прелъстяването. „HELEN SEWARD“ замисля, развива и произвежда цяла редица продукти грижа за косата, благодарение на персоналa от техници и разработчици, които работят внимателно заедно, в постоянна комуникация с външния свят ,и преследват целите на компания с голяма ефективност и мощ. Исканията от националните дивизии и постоянното наблюдаване на пазарните тенденции представляват ключов стимул за работата на лабораториите Helen Seward, където всичките формули са внимателно изучени и тествани, за да създадат надеждните, безопасни професионални продукти. HELEN SEWARD фокусира усилията си върху стандарти за “постигане на високо качество“ за всеки компонент на продукта: внимателно избраните необработени материали, пакетиране, съобразено с околната среда и опаковка, която отговаря на нормите. Всеки етап на производствения процес е внимателно наблюдаван и само продуктите, които преминат изцяло тестовете, се допускат до пазара. Съвременната, бърза машина и значителните инвестиции в технологията позволяват на Helen Seward да бъде конкурент за пазара с продукти с превъзходно качество, базирани на политика за отношението за обществото и околната среда!

Техно-Лукс Груп работи за Вас! Посредством коректно отношение, професионално обслужване и множество изненади, промоции и подаръци, желаем да станем Ваши приятели и Ваш предпочитан фирмен представител!!! И не забравяйте-за да са доволни вашите клиенти, трябва да сте доволни Вие!!!

Адрес:

гр.Варна ул. „Димитър Икономов“№21

Телефони:
Продажби 0885 030 666
Технолог 0887 040 111

Карта: