/Фризьорство и професионални продукти за коса/

Фирма Стела Козметикс ООД е на българския пазар от 1992 година.
Стартира, като малка семейна фирма, която се занимава с внос и дистрибуция на професионални продукти, които могат да бъдат намерени само във фризьорските салони на територията на гр. София.
През годините успява да развие своята дистрибуция на базата на EXvan – директна продажба от врата на врата на териотрията на цялата страна.

Повече от 22 години се стараем да доставяме на нашите клиенти професионални, качествени продукти за коса и тяло. В момента работим с 5 основни доставчика от чужбина. През годините сме успели да намерим наистина качествените доставчици от които нашите клиенти са доволни. Всеки един продукт и фирма са специално селектирани, като всеки продукт е тестван най- малко от 10 професионални фризьорски или козметични салона, преди да влезне в нашият асортимент.

Изключително много държим на качеството, защото нашата основна цел е клиентите да останат доволни и след това отново да се върнат към нашите продукти. Така 22 години успяваме да подобряваме нашата продуктова гама. Разчитаме на мнението и предпочитанията на клиентите, като постоянно следим тенденциите в професионалния бранш.

В момента работим с няколко италиански и гръцки фирми:

▪ Farcom Greece – доказанa на българския пазар фирма създадена през 1970 година в Солун – специализирани в професионални продукти за фризьорски салони

▪ Allwaves Italy – през 2015 навършиха 60 години от създаването си – специализирани в професионални продукти за фризьорски салони

▪ Roial Italy – европейски лидер в продукти за кола маска и еднократни материали Simple Use Greece- фирмата е сравнително нова в бранша на козметични продукти и кола маска , но всяка изминала година се доказва все повече и повече на европейския пазар.

▪ Ga. MA Italy – професионални уреди и инструменти за фризьори