/Фризьорство и професионални продукти за коса/

EUGENE PERMA PROFESSIONNEL

Не просто компания, а мисия и призвание!

EUGENE PERMA PROFESSIONNEL е доказана френска марка с 100 год. история, разпространена в над 70 страни на 5 континента, със силно присъствие в Европа.

Групата построява успеха си като развива продукти и услуги за професионална употреба. Тази тясна специализация води до разработването и усъвършенстването на изключително успешни и конкурентноспособни потребителски продукти, произведени във Франция. Основният фокус на EUGENE PERMA PROFESSIONNEL е прелестна коса, основна философия – красотата и персонализираната грижа вървят винаги ръка за ръка.

▪ Напълно независими – от създаването до разпространението
EUGENE PERMA PROFESSIONNEL е едноличен „архитект” на своите продукти. Те са проектирани и разработени от катедра научни изследвания и развитие, а след това – произведени в производствени мощности и се продават по целия свят чрез своя собствена мрежа.

▪ Бизнес, построен в човешки мащаб: Размерът и трайното задържане на пазара на марката EUGENE PERMA PROFESSIONNEL означава, че тя заема уникално място в света на Грижата за коса, благодарение едновременно на човешкото докосване и собствено ноу-хау.

▪ Активно слушане и достъпност = ефективно обучение:
Активното слушане и достъпност са златните правила на EUGENE PERMA PROFESSIONNEL. Практиката на фирмата е да осигури едно пълно и динамично наставничество за фризьорите от откриването на козметичен салон за управление на дейността и развитието на бизнеса, чрез семинари и програми за обучение.

▪ Обученията се провеждат в професионална среда. Предоставят се реални възможности за дискусии и взаимодействие. Приоритетите на компанията са да обвържат артистичната креативност с техническо ноу-хау. Чрез съвместната работа с професионалисти, EUGENE PERMA PROFESSIONNEL дава възможност за достъп на клиента до новите си модни тенденции в прическата.

EUGENE PERMA PROFESSIONNEL – качество, стил и лукс!