/Обзавеждане и оборудване/

Техно Лукс Груп, започва дейността си през 2005 г. в град Варна. Дейността на фирмата се осъществява чрез така наречения door to door метод, което означава разносна търговия, доставяща своите продукти до самата „врата“. Разполага с магазин и мострена зала намиращ се в град Варна, ул. Димитър Икономов 21. Фирмата има търговски представители във всички големи градове на страната. При нас може да намерите всичко необходимо за фризьора, маникюристта, козметика, масажистта и гримьора – оборудване, уреди, продукти за работа, еднократни консумативи и др.

MODESTO GROUP Официален представител на шикозното и уникално фризьорско и козметично оборудване на марката „MODESTO GROUP“ за България от 2007 г., притежаващо сертификат за качество ISO9001:2008 и две години гаранция. Тази марка се предлага във всички Европейски и Азиатски държави. Колекция от разнообразна гама от цветове, модели и артистичното аранжиране на Вашия уникален фризьорски, козметичен и спа салон…. Специалното ни предложение за всички фризьори е професионален съвет и изработката на дизайн на Вашето бъдещо студио мечта…независимо дали сте привърженик на традиционния стил, с неговото естествено преплитане на официалност и небрежност, екзотичният или съвременният стил, характерен с вариациите си от светли или ярки тонове, екстравагантни аксесоари и мебели с прави, гладки или чувствено закръглени форми!!

Техно-Лукс Груп работи за Вас! Посредством коректно отношение, професионално обслужване и множество изненади, промоции и подаръци, желаем да станем Ваши приятели и Ваш предпочитан фирмен представител!!! И не забравяйте-за да са доволни вашите клиенти, трябва да сте доволни Вие!!!

Адрес:

гр.Варна ул. „Димитър Икономов“№21

Телефони:
Продажби 0885 030 666
Технолог 0887 040 111

Карта: