/Маникюр, педикюр, ноктопластика и козметични продукти/

/Професионални продукти за лице/

ВИТАЛИТИ КЛУБ е официален представител на няколко марки професионална козметика:

ERICSON LABORATOIRE (професионална козметика за лице и тяло, Франция),

DR RENAUD (професионална козметика за лице и тяло, Франция),

VITALITY’S (професионални продукти за коса, Италия),

ORGANIC ELEMENTS (натурална козметика за лице и тяло, Италия),

MOVIE (декоративна козметика, Италия).

Виталити клуб държи изключително много на качеството на предлагане на самите продукти, а именно висок професионализъм и компетентност. Ето защо продуктите се предлагат основно в центрове за здраве и красота.

Тези марки не са подбрани случайно, те не се припокриват, а се допълват. Всички те отговарят на няколко основни показателя: високо качество, безопасност, висока ефективност, иновативност и природосъобрасност. По този начин те покриват високите изисквания на интелигентните потребители.

VITALITY’S е много динамична професионална италианска козметика за коса. Философията на VITALITY’S се състои в съчетанието на трите принципа: перфектно оцветяване, ефектно стилизиране и максимална грижа за косата. Продуктите са перфектен синтез на науката с природата и гарантират здрава, красива и жизнена коса.

Козметичната марка DR RENAUD съчетава 60 годишна традиция с последните научни и технологични постижения и най-ефективните активни съставки от природата. Създадени от извесния френски учен козметолог Dr Renaud, хиляди жени от цял свят разчитат на продуктите и им се доверяват. Меки и гладки текстури, нежни цветове и възбуждащ аромат – всичко това докосва сетивата и събужда невероятно удоволствие.

ERICSON LABORATOIRE e професионален лидер в борбата със стареенето. Използват се винаги най-добрите и най-новите постижения в медицината и технологиите, за да създадат подходящите продукти и терапии, с който да се постигне желаният резултат. Терапевтичният и научният подход на ERICSON LABORATOIRE дава възможност за успешна борба с различните проблеми на кожата. ERICSON LABORATOIRE е единствената козметична марка, която предлага козметиката на бъдещето с високотехнологични и натурални замразени клетъчни екстракти.

Organic elements е стил и начин на живот. Това е козметика за съвременни жени и мъже със собствен стил и алтернативно разбиране за лукса. Независимо от динамичните си професии, те се стремят да живеят естествено и здравословно, в синхрон с природата. В сърцето на големия град чрез Organic elements те намират диалог, човешки контакт, хармония и баланс, и най-вече качествената козметика, което търсят и заслужават. Формулите на продуктите са с високо съдържание на натурални съставки, част от които са растителни екстракти, получени от органично отглеждани и сертифицирани растения.

Movie е уникална италианска марка make up с персонално излъчване, елегантен стил, дизайн, качество и винаги в крак с актуалните тенденции. Два пъти годишно излизат лимитирани сезонни серии – пролет/лято и есен/зима, съобразени с последните модни тенденции.